9 September 2016

Dulu Alya Selalu Sakit Perut, KINI Alya Dah Boleh Tersenyum

Acer tengok adik alya ni dia tunjuk thumbs up (tanda best) penuh bersemangat waja kan
Itu lah alya anak saudara pertama kakcf



Alya panggil kakcf “mannah”
Alya baru nak pandai bercakap
Mak ngah dipanggilnye mannah
Mannah ok jer

Tahun ni dah masuk tiga tahun
Dan tak lama lagi alya akan jadi kakak
Yehuu alya dapat adik

kadang-kadang tu perut alya meragam
kadang tu sakit perut salah makan
adatlah tu budak baru nak membesar

alya asyik mintak mama dia
roll on dengan minyak angin
nur therapy oil (nto)

best sebab nto ni ada ramuan
aromatherapy berkualiti tinggi
dan budak budak pun boleh guna

antara kandungan nto ialah
pudina, minyak sauda, minyak zaitun,
eucalyptus dan menthol 7.7%

Menthol ini adalah bahan wajib dalam minyak angin dan paling sedikit kandungan
Minyak angin di pasaran

Minyak Angin Nur Therapy Oil juga mampu mengurangkan :

Sakit-sakit otot dan sendi.
Melegakan stress.
Rasa loya dan muntah.
Kembung perut.
Masalah angin.
Mabuk perjalanan jauh.
Masalah untuk tidur.
Hidung berair akibat selesema.
Melegakan kekejangan dibahagian peranakan.
Membantu kitaran haid & mengurangkan senggugut.
Melegakan batuk berkahak dan kesakitan pada dada.
Mengurangkan masalah penafasan dan asma.
Merawat gatal-gatal kulit, luka, jangkitan dan banyak lagi masalah kulit.

Senang dibawa dan cara menggunakan NTO hanya roll-on di tempat yang sakit. Dapatkan minyak angin ini seisi keluarga.

Tak rugi pun u all boleh guna
Saat saat tak terduga kan




0 comments:

Post a Comment