Follow Us @soratemplates

18 September 2016

Pencinta Garam ~ Salt Lover ~ Asam Garam Kehidupan


Ada ni..
.
hari ahad , kakcf biasanya santai kat blog dok godek sana godek sini.
.
Ahaa dah siap pun blog, blog ni dari 2010 on off berblog dah cecah 200k viewer Alhamdulillah 🌼.
.
Pencinta Garam
Salt Lover- Asam Garam Kehidupan.
.
Hari ni start tukar title blog & description nye ahaa de vas gitu, nampak tak perasantan dia tu 😜
.
Kenapa garam? ececeh purak purak buat taktau iyee 3 produk kakcf semuanya ada kandungan garam bukit tau.
.
Hari ni last day promo.
.
Dengan belian 2 pack garam mandian , boleh rendam kaki total berat 1000gram hanya RM60 dan kita bagi free delivery dan free gift, masih sempat order sampai 11.59 malam ni.
.
selamat petang semua,
like tanda dah baca.😉
.
Terima kasih 




Dapatkan Tips Kesihatan & Penjagaan Diri
Like Facebook









😍

No comments:

Post a Comment