28 Sep 2016

Projek Mass Rapid Transit MRT : Notis Penutupan Jalan Persiaran KLCC, Sebahagian Jalan Binjai Berkuatkuasa 1 Oktober 2016 Hingga 31 Disember 2021



Adalah dimaklumkan bahawa Jalan Binjai akan mengadakan penutupan jalan dari 1 Oktober 2016 hingga 31 Disember 2021 sempena projek Mass Rapid Transit. Anda boleh menggunakan jalan alternatif di Jalan Ampang semasa tempoh masa ini.

Maklumat lanjut hubungi Hotline 1-800-82-6868 layari www.myrt.com.my 

Sementara itu, sila lihat lampiran di atas untuk maklumat lanjut mengenai pelan pengurusan trafik jangka panjang dan notis awam oleh Perbadanan MRT.

Have a great Day!

Terima kasih atas kerjasama anda.

Wahh bila team ofis anta mesej ni kat e-mel cf . ok dah take noted save dalam blog, buat rujukan.








2 comments:

  1. Lagi tambah kesesakan lalu lintas la kat KL nanti kan, apa nak buat sebab pembangunan kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis Noriza KL bandaraya ku yang tak pernah tidur , alamak dah ternyanyilah pulak :D KL terkenal dengan jemnya

      Delete