26 September 2016

Rendang Daging, Hari-Hari, Hari Raya



amboi dalam sibuk-sibuk ada masa lagi dia memasak
siap buat video

dekat blog ni tak lepas nak upload maka 
dari fon hantar ke emel 

kemudian download
dah download , upload pulak 

nak seribu daya tak nak 
satu je dalih , dalihnya taknak :p 


berbalik kisah rendang ni 
walaupun hari ni hari isnin dan 
bukan hari raya , nak jugak buat 
rendang daging turun temurun 

dari majalah saji 2004
menang contest masa tu kat 
radio malaysia kuantan 
sekarang Pahang FM

cf alter buat resepi sendiri 
maka terjadilah resepi rendang cf 

nak resepi ya?
.
sejak bisnes online dari rumah memang banyak 
masa di rumah 

dari ig update kat blog pulak cf ni :p

0 comments:

Post a Comment