26 September 2016

ZFC Professional Make-Up Serlahkan Gaya Wajah Anda Persis Model

Assalamualaikum 
Hye Semua :)


Setiap wanita impikan kulit wajah yang cantik dan mulus gitu. Tidak semua wanita dijadikan semula jadi cantik , bak kata sifu CF jadi mekaplah menutup kekurangan yang ada dan seterusnya menjadikan diri kita wanita cantik bak model gitu :p

Memperkenalkan ZFC Professional Make-Up 

=============

"ZFC" adalah jenama sebuah syarikat dengan tahun pengalaman dalam pasaran, dan telah kerjasama dengan Perancis, Jepun dan Korea dalam pembuatan produk ada R & D tau u all.

produk solek profesional dibangunkan dan dihasilkan oleh teknologi dan kualiti yang sangat baik. tekstur halus , kualiti yang ringan.

 Siri produk ini sesuai untuk sesi fotografi make-up menggunakan pentas seni persembahan, salun kecantikan, ke tempat kerja dan majlis keraian.


Semua produk mematuhi standard keselamatan, produk ini dieksport ke Indonesia, Malaysia, Vietnam dan beberapa buah negara yang lain. wah kerlass gitu kann

=============

KRIM PROFESSIONAL MAKE-UP ZFC mengandungi 
BB Cream + Foundation lebih 1000 bekas terjual 
.
.
krim ini membantu menutup cela/parut jerawat/
warna tidak sekata/kusam. 
.
untuk makluman Cikgu CF telah gunakan produk ni
sejak 2010 lagi ternyata kesan parut 
boleh dihilangkan dan wajah bertambah berseri-seri



nampak tak cf gigih snap gambar ZFC ni di tengah langit yang 
cerang dan terang benderang 



Krim ini khas
 kulit asia no.5 & kulit cerah no.6

jika kulit cerah & ada bekas jerawat
dicadangkan guna no.5 tutup parut
dan no.6 untuk keseluruhan kulit wajah



CF biasa panggil krim zfc sebab nama dia panjang sangat hehe 
masuk tahun ke 4 secara tak langsung orang order krim ni 
mungkin tidak sefofuler produk lain pada pendapat cf 
krim ini adalah yang terbaik 


boleh guna duit syiling lorekkan pada sticker merah kelabu ni 
ada no siri yang dimana krim ini adalah yang original dari 
negeri china (negara pengimport)





belakang kotak dicetak tulisan china tau 
ahaa kena cari penterjemah lah pulak :p



wow siap ada bar kod u all dan boleh scanner code 
di jamin kualiti nye pun bagus 

====================

APA KATA KASTEMER 
DAN BANYAK KALI REPEAT ORDER 
PRODUK ZFC


Saya dah try banyak foundation yang lain , 
tak berapa sesuai - jannatul 

suka sangat dia dengan krim ni , memang best dah ramai yang guna
kesannya memang luar biasa gojez



kastemer ni dah repeat lebih 3 kali memang 
suka sangat di guna zfc no.06 sebab kulit 
dia cerah 




====================
HARGA KRIM ZFC 
Berminat nak tau? 

Ada dua pilihan mengikut bajet u all 




ZFC Professional Make-Up 
saiz 5 gram (trial pack)



Harga Krim Mini
RM30 + RM6 kos penghantaran
berat bersih 5 gram

krim ini boleh digunakan 2-3 bulan @ 
bergantung cara penggunaan

Setiap belian minima 2 bekas sahaja.
stock terhad hehe

=============

ZFC Professional Make-Up 
Okey ini saiz 20 gram 

kira 4 kali bekas mini harga sekali postage rm100
saiz 20 gram ini kena pre order 2 - 3 minggu baru sampai.

beli bekas 20 gram ni 
boleh guna sampai 12 bulan 
ada kastemer boleh guna sampai 16 bulan 
wow! lama tu berbaloi baloi 

kita bagi free gift set mini 
mandian garam nur 

mandian ini khas untuk mereka 
yang mementingkan tahap
kesihatan dan penampilan diri 
bertambah aura u all tau 



amacam suka ke suka :)





pastikan u all whatsApp dulu tau baru bank in
Sebarang tempahan/pertanyaan 
SMS ke 0111-337 6596

atau isi form kat klik --> HUBUNGI KAMI 


Terima kasih kepada semua pelanggan
di Seluruh Malaysia yang telah menggunakan
 Krim Professional Make-Up ZFC

Setakat ini dari tahun 2010 dah lebih 1000 
bekas terjual 

ahaa kerlas tak akak cf  :D
gigih dia nak membantu kaum wanita tampil lebih yakin.

CF kenal dengan produk zfc masa tu handle bengkel solekan oleh kak gee butik comel dan kak gee 
 pernah mengajar hingga CF jadi mahir bersolek dan satu ketika dahulu pernah juga menyolek di majlis keraian seperti majlis bertunang dan pernikahan juga pernah melatih dalam kursus solekan 


Bengkel Solekan April 2013



Bengkel Solekan April 2014


ps : dedulu belum pakai niqab lagi tau masa solek menyolek :) 
sekarang masih pakai zfc lagi tau 


0 comments:

Post a Comment