1 Oct 2016

# MOTIVASI

Kawal Minda Untuk Lebih Berjaya



minda boleh berkomunikasi dari satu ke satu tak kira berapa jauh orang tu , ha ini fakta bukan kata saya , ini kajian orang aktivis minda dan saintis , dia kata minda dengan minda boleh comunicate
"oo patutlah kadang-kadang kita terkenang sorang sorang tu kan , kita rasa dah lama aku tak jumpa dia dari sekolah rendah dulu sampai sekarang tak jumpa .
tiba-tiba ada call, kita pun angkat call , ko sape , dia kata aku ni kawan sekolah ni adnan, kawan ko , kawan sekolah dulu , eh eh aku baru teringat kau, tibe-tibe kau call
nampak tak? bagaimana minda kita travel sebab minda kita ada alpha, beta, delta dan theta yang paling power beta dia boleh travel mengalirkan arus, arus ni bergerak dia pergi ke orang tu
.
macam mana dia boleh cari? kalau kita nak nisbahkan lah ye kita ambik handphone ni nombor sama je ye tapi kita tekan tekan dia boleh pergi kawan yang kita nak hubungi tu
.
betapa punya pelik, kadang kadang kawan kita dia duduk bangunan mana dia boleh cari , tak hebat tu itu ciptaan manusia, ciptaan manusia handphone ni.
.
ini ciptaan tuhan, otak ni kalau kita boleh guna kan otak kita dengan betul kita boleh comunicate orang yang dah lama kita tak temui.
.
apa yang kita fikirkan doa bagi diri kita. kita kata kita nak jadi orang yang baik, aku kaya aku nak dapatkan pangkat, sebenarnya adalah doa sebab kita memikirkan satu yang positif insya Allah sampai kepada pendengaran Maha Pencipta.
.
#BilaFounderGaramNurMenaip

===========
INFO
.
untuk meningkatkan kecerdasan otak  dan sihat tubuh badan tanpa mengamalkan ubat dan 100% bahan semula jadi saya sarankan kita mencuba mandian terapi garam nur sebagai alternatif sihat minda dan tubuh badan.
.
Insya Allah bermanfaat untuk kita semua. Cuba satu pek dan hubungi di whatsapp ke 011-1337 6596 atau atau 014-297 9545 atau isi form dibawah untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.



No comments:

Post a Comment

.

Follow Us @cfnurfarizan