2 Oct 2016

# Cuti-cuti Malaysia

Rancang Cuti Anda



esok isnin cuti u all. mandian terapi garam nur @nurhimalayansalt ni wajib kami bawa setelah penat badan berjalan,
.
badan kena recharge dengan energy yang baru, ahaa dapatlah sambung jenjalan , kaki pun dah tak lenguh-lenguh, lepas mandi terus aje rendam kaki.
.

Dalam botol ni tahan 7 hari, mudah nak bawak pegi travel kan. yang penting tubuh badan kita lebih sihat.
dengan berbelanja rm2.85 sehari apa lah salahnya manjakan diri di bilik mandi dengan mandian terapi garam nur.
.
kita ekstrak dengan aromaterapi lavender ada lagi essential oil seperti cedarwood, geranium, clary sage, pine, nutmeg & citrus oil serta kita ada bacaan doa dalam mandian garam terapi nur 🙂
.
#NurHimalayanSalt #TherapySalt #GaramNur #HimalayanSalt #GaramBukit #Aromatherapy #Travel #Recharge #Energy #CutiCutiMalaysia #AwalMuharram #SayaJual #BestnyaMandiGaram #BotolKaca

No comments:

Post a Comment

.

Follow Us @cfnurfarizan