9 Oct 2016

# Pos Malaysia

Selamat Hari Pos Sedunia



Selamat Hari Pos Sedunia 09 Oktober 2016. Memang besar pengorbanan Team Pos terutama Pos Malaysia. Sejak berbisnes online kakcf menggunakan perkhidmatan pos dan servisnya alhamdulillah dan kakcf percayakan jenama ini sejak berbelas tahun lamanya.
.
ada pengalaman pahit ke dengan pos laju? barang tak sampai rosak ? barang rosak team kami dah perbaiki dari pembungkusan alhamdulillah barang kami selamat sampai dengan baiknya, kakcf selalu tanya dengan kastemer macam mana dengan keadaan parcel, rata-rata feedbacknya cukup baik.
.
kakcf nak pesan, poslaju atau posmen antara orang perantara hantar barang kita ke kastemer, sebelum nak minta poslaju hantar barang kita dengan selamat, maka mintalah pada Allah supaya barang kita selamat dengan jayanya hehe
.
bila kita fikir buat dan visualkan barang selamat sampai , insya Allah selamat sampai. ingat apa pun kita guna mana-mana perkhidmatan, yakin Allah jualah yang menyampaikan nya, semua yang tergerak dengan izin Allah.

Sekali lagi terima kasih kepada Pos Malaysia kerana khidmat bagi yang sungguh hebat, kadang tu dah lebih pukul 6 masih hantar barang kastemer. Jasamu di Kenang.

Gambar dan video kakcf cedok kat page Pos Malaysia Berhad :)

No comments:

Post a Comment

.

Follow Us @cfnurfarizan