Follow Us @soratemplates

22 October 2016

Tutorial Cara Nak Selak Niqab Time Makan by Farah Abdullah

Bismillah, 

hari ni kakcf cuti maka bermula lah macam-macam idea datang nak menulis, ala kita kepoci kat blog ajer, menulis untuk rujukan dikemudian hari cewwah 





memula kekok juga pakai purdah sebab labuh dari niqab yang kakcf ada tu, kakcf  suka dan cepat belajar serasikan fikir mudah nak senang, 

time makan alamak tak tau step nak masuk nasik dalam mulut haha lelama reti hahai, hari ni kakcf tengok video dari founder Farah Abdullah aiseyy ini cara makan yang betul semasa berniqab 



Boleh follow founder Farah Abdullah dan cuci mata dengan koleksi niqab dan purdah, kakcf suka kain dia lembut dan sejuk selesa dipakai atau nak order cecepat pm team Siti Noratiakh Sarroni 



ini wajah wajah bila dipakaikan purdah belah kiri 
dan sebelum ni kakcf pakai niqab belah kanan

okey kakcf pakai purdah ni beli first time sebab sebelum ni memang tak pernah ada koleksi purdah bagai, kuasa Allah siapa tahu nak jadikan diri kita lebih baik, 



No comments:

Post a Comment