20 Nov 2016

# #garamnur # PROMOSI GARAM NUR

Nikmati Pembelian Garam Nur Himalayan Salt dan Diskaun 10% + PERCUMA Bekas 19.5 cm x 13.5 cm sementara stok masih ada.



Bismillah, Sempena Ulang Tahun Nur Himalayan Salt (NHS) yang ke-2 tahun, NHS memperkenalkan keahlian baru dengan pembelian pertama dan berikutnya , kastemer akan menikmati diskaun 10%.

Apa itu Mandian & Rendaman Kaki Therapy Salt Lavender ?

Mandian ini khas untuk mereka yang mementingkan kesihatan bahan utama garam himalaya diekstrak dengan aromaterapi berkualiti tinggi dan bacaan doa mampu mengembalikan kecergasan tubuh badan dengan cepat.

Manfaat 

❀ Menghilangkan tekanan / stress dan perasaan cemas.

❀ Melegakan sakit kepala dan migraine.

❀ Membuang toksin dalam tubuh badan menjadi lebih ringan.

❀ Menaikkan aura seri wajah. 

❀ Mengurangkan jerawat dan parut jerawat.

❀ Memperlambatkan kerutan pada wajah.

❀ Melembabkan kulit kering.

❀ Mengurangkan suhu badan dan demam panas.

❀ Mengurangkan gatal-gatal badan / ekzema.

❀ Membetulkan sistem tubuh kerana kandungan dalam Garam NUR adalah kandungan yang sama diperlukan oleh tubuh.

❀ Mengeluarkan angin dalam badan. 

❀ Melancarkan perjalanan darah ke seluruh tubuh.

❀ Mengurangkan resdung seperti gatal di bahagian mata, muka dan hidung.

❀ Menghindarkan gangguan makhluk halus. Sebab jin/syaitan paling benci garam.

❀ Mengurangkan kesakitan dan keletihan kaki setelah seharian berdiri dan berjalan.

❀ Membantu merawat tumit kaki yang merekah.

❀ Melegakan kesakitan otot, lenguh-lenguh, sakit-sakit sendi, sengal-sengal, kekejangan otot kaki dan urat saraf.

❀ Mengurangkan kesakitan akibat gout.

❀ Menjadikan rambut lebih lembut dan merawat pertumbuhan rambut.

❀ Merawat insomnia dan menjadikan tidur lebih berkualiti.

❀ Mengurangkan masalah berdebar / darah gemuruh. 

❀ Pasangan suami dan isteri lebih intim.

❀ Mood lebih stabil dan tenang.

❀ Lebih fokus. Sesuai bagi pelajar sekolah menengah, kolej dan universiti bagi persediaan menghadapi peperiksaan.

❀ Dipermudahkan rezeki temu duga kerja, kenaikan pangkat, rezeki perniagaan. Insya Allah.
.
Cara Kegunaan 
cara mandi : sediakan 5 liter air , 2 sudu garam  , kacau lawan arah jam. Mandi pada bilasan terakhir, dan tak perlu bilas. sesuai air biasa, suam dan sejuk.  

cara rendam kaki : sediakan 5 liter air , 2 sudu garam, kacau lawan arah jam. rendam 30 minit. sesuai air biasa, suam dan sejuk.  

mandi pagi dan petang. garam mudah larut. kesan mandi garam seawal 1-3 hari. garam ini bersifat detoks menyahkan penyakit dalam badan, amalkan minum air sekurang-kurang 2 liter. mandi berterusan untuk kesan luar biasa.

Testimoni 



"bertenaga selepas mandi garam"

saya kerja tak tentu masa..
bila balik badan dah penat
garam nur ni ada aromaterapi 
lavender memang feel relax lah! 



"Badan kembali segar"

balik kerja serius letih.. 
antara paling cepat nak kembali segar, 
saya amal mandi garam nur, memang best!



"demam kebah dengan 1 kali mandi garam nur"

selesai ja mandi dari toilet terus bersin 2 kali 
terkejut mak sebab selama demam ni 
tidak pernah sekali pun bersin 
Alhamdulillah kini semakin beransur pulih.



"Jiwa tenang, mudah solat"

akak saya nak share lepas guna 
mandian therapy salt, 
mood saya dah tak serabut.. 
best jiwa tenang nak solat pun rajin,



"Masalah tidur malam dah kurang"

Hana dah guna garam ni dengan suami 
best sangat2.. masalah imsomnia 
susah tidur malam pun dah kurang 
badan rasa cergas je 




"segar selepas 10 minit mandi garam"
badan tak rasa lesu dah.. kesegaran nyata 
dialami 

Pakej 
❀ Beli 1 Pack Therapy Salt Lavender + Free Keahlian 10% = RM27

19 hari kegunaan


❀ Beli 2 Pack Therapy Salt Lavender + Free Keahlian 10% + Free Bekas 19.5cm x 13.5cm = RM54

38 hari kegunaan


* Bekas ini adalah terhad, selagi stok masih ada.

Harga tidak termasuk pos 
RM11.10 (Semenanjung) / RM16.20 (Sarawak) / RM19.20 (Sabah)

Free Bekas











Like
Facebook




Sebarang pertanyaan & khidmat nasihat 
WhatsApp / Call / SMS
014 - 297 9545
011 - 1337 6596 

9 pagi hingga 9 malam 
barang pos setiap hari 

Powered byEMF Online HTML Form

No comments:

Post a Comment

.

.

.

.

Follow Us @cfnurfarizan