26 Nov 2016

Set Bersalin Nawal Herbal Beauty

Assalamualaikum 


"Dalam set bersalin Nawal yg untuk makan apa ye sis? untuk dalaman.."

Jawapan :-

Produk Nawal bukan untuk luaran saja puan. Semua item dalam set bersalin Nawal untuk digunakan di luaran sahaja.

Tapi kesan dia sangat hebat. Sebab boleh sihatkan dalaman jugak. Testimoni produk alhamdulillah dah beribu. Hanya guna luaran sahaja, dalaman sekali sihat.

Sesuai lah untuk ibu yang alah jamu, alah panas, risau effect susu ibu untuk baby, risau risiko kuning pada baby dan baby ada menghidap g6pd (alah jamu).


Produk Nawal Herbal Beauty


Tiada jamu dan pemakanan dalam set bersalin nawal. Biasanya customer kami akan guna produk jamu lain utk pemakanan. Tapi banyak kes ibu-ibu beli jamu pastu makan tak abis, jadi membazir sebab jamu tak sesuai dengan tubuh mereka. Ada banyak kes macam tu.

Ada juga yang jamu bagi effect pada susu, menyebabkan baby cirit. So produk dalam set bersalin nawal ni tak kan membazir beli sebab ibu boleh guna , takkan ada yang membazir dan tak ganggu susu ibu. Malah boleh guna hingga selepas habis pantang .



Nawal dia bagus sebab dia luaran tapi sihatkan dalaman jugak. Dalam fungsi produk produk dalam set bersalin Nawal, dah macam jamu dah tapi jamu pemakanan, ini luaran. Sihat dalaman dan cantik luaran. Inilah identiti Nawal .

Sebarang pertanyaan dan khidmat nasihat boleh tanya terus di dengan Puan Arsyaini Mustapha




Nawal Herbal Beauty Centre
 012 - 991 2841




0 Rakan Blogger:

Post a Comment