9 Feb 2017

Terima Kasih Support Garam Nur

Bismillahirrahmanirrahim,
.
Alhamdulillah kita telah pun menempuh 9 hari di bulan Februari 2017. Masih dengan azam dan impian tahun baru. Alhamdulillah bagus.
.
Niat cf untuk tahun baru ini nak lebih baik dari tahun sebelumnya. Cewaah macam pernah denga ayat tu kan.
.
Niat lebih baik dalam berkongsi kebaikan garam nur. Kat sini semua dah pernah cuba garam mandian atau bahasa omputeh therapy salt. Rawatan tanpa makan ubat itu lah maksud therapy.
.
utama cf ucapkan terima kasih kerana menyokong perjalanan garam nur sejak 1 Nov 2014, kita masih baby lagi. Namun telah membantu ramai orang. 

Garam mandian pertama dikeluarkan 2014 & garam mandian kedua tahun 2015 (kanan)
Dedulu kan kita pernah guna dalam bentuk bekas . orang puteh lagi kata dalam bentuk jar. Kali ni cf nak share lagi apakah kebaikan garam nur. Masih sama cam dulu dulu ker ?
.
Oh kali ini kita telah pun buat perubahan sejak awal januari 2017 lagi. Kira pertengahan januari lah kan.
.
Kita masih mengekalkan garam himalaya (rock salt) sebagai bahan utama, kali ini kita ekstrak powder salt dengan bunga lavender. bunga ini telah dikeringkan. Bila kita ambik dan cium bau bunga ni.
.
BARU : Therapy Salt - Garam Mandian & Rendaman Kaki 

Memang rasa tenang. Bunga ni kalau kita gigit tak jadi mabuk tau. cf selalu gigit, hampas dia buanglah kan. Memang rasa lavender original. Dan kalau pening pening memang boleh lega.
.
Dan kita ekstrak lagi dengan essential oil (eo) atau aromaterapi. Eo ini kita masukkan dengan aromaterapi lavender. oh yea kalau nak request kita boleh ekstrak dengan lemon dan rose pun boleh.
.
Dengan harga yang sama no extra charge. Best ke best. Lagi satu untuk tahun 2017 kita ekstrak dengan herbal water base lavender. hmm banyaknya kandungan garam nur?
.

Kita nak uols sentiasa sihat. Dan kita masukkan doa doa terpilih . doa ini lah yang juga membantu kita untuk sembuh. Insya Allah.
.
Siapa boleh guna garam mandian nur?
Dari peringkat usia 6 bulan hingga ke usia emas. Tiada pantang larang. Dan perlu dapatkan khidmat nasihat sebelum menggunakan garam nur.
.
Ok untuk apa mandi garam?
Cf share serba ringkas . sebab khasiat garam nur ni banyak boleh tengok dekat link akhir cf share.
.
Garam himalaya yang diesktrak dengan pati aromaterapi mampu menyingkirkan segala kekotoran di dalam badan. garam juga mudah diserap ke dalam kulit.
.
Garam mampu menaturalkan tenaga yang di serap melalui penggunaan telefon, barang elektrik, asap kereta, keadaan yang sibuk dengan orang ramai ini membolehkan anda bertambah penat dan tidak bermaya.
.
Selepas membersihkan badan, jadikan mandi garam amalan harian dengan bilasan terakhir anda terus lap badan dengan tuala. Segala yang melekat dibadan akan dihapuskan dengan mandi garam. 
.
Dengan kuantiti air 5 liter dan 2 sudu garam, membuatkan badan tidak melekit. Perasaan selepas mandi garam. minda tenang dan tenaga baru mula dicas.
.

Pastikan badan anda dibersihkan terlebih dahulu sebelum mandi garam.
.
Ok dah panjang cf share kan? Now cf nak offer kepada uols dengan 15 kali penggunaan. mandi sekali sehari cukup lima belas hari. berat bersih 400 gram garam mandian @ therapy salt ini pada harga RM27.90. free sudu
.
Khas Untuk
Ahli Eksklusif & Agent Garam Nur
.
Agent Garam Nur (A)
Ahli Eksklusif (K)
.
Order 1 Jar 400 gm 20.90
*Tambah Postage rm7.20
.
➢ Order 2 Jar X 400 gm 40.00
Postage 9.80 Garam Nur Belanja
.
Ahli Garam Nur (H)/
Dropshipper &
Sahabat nurfarizan.com
.
Order 1 Jar 400 gm 25.00
*Tambah Postage rm7.20
.
➢ Order 2 Jar X 400 gm 49.00
Postage 9.80 Garam Nur Belanja
.
Open Order malam ini
09 Hingga 27hb Feb
Post Out 28 Feb 2017
.
➢ Terhad 20 Orang Terawal Sahaja
*Postage Semenanjung Malaysia
.
Order / Pertanyaan
Whatsapp 014 297 9545
.
.
p/s; boleh promote pada kawan kawan.
Nak ayat iklan dan gambar Whatsapp 014 297 9545
.
Facebook : NUR Himalayan Salt
Instagram : @nurhimalayansalt.my
Kedai Online : www.nurhimalayansalt.com 
Blog : www.nurfarizan.com

1 comment:

  1. Wahh Best sgt siap ad bunga lavender.... InshaAllah ad rzki lbh nk order la.... Rindu sgt da ni gn garam Nur... 😘😘

    ReplyDelete

.

Follow Us @cfnurfarizan