17 Jul 2017

# Kaspersky Internet Security # Paid Review

Kaspersky Internet Security

 
Alhamdulillah dah masuk 7 tahun cf guna anti virus jenama kaspersky . antara jenama yang boleh dipercayai.
 
Kadang tu kita nak search website hasil yang kita goole dengan internet security kita akan diberitahu website sekian sekian mengandungi virus.

So mudahlah kerja kita dah terus tinggalkan website tu, dan satu lagi bila kita nak menggunakan internet banking pun kita rasa selesa aman sejahtera, tak ada lah takut takut nak berurusan menggunakan pembayaran secara dalam talian.

Biasanya cf akan renew lesen internet security setiap tahun. Dulu renew dalam setahun rm95/tahun.

Now cf boleh bantu uols untuk dapatkan lesen (warranty key) kita kira lesen untuk setahun untuk rm40 sahaja. Di jamin warranty key di jamin 350 hingga 360 hari. kita guide cara pasang Kaspersky Internet Security








 
save nombor ni dan whatsapp ke 011 – 1337 6596

No comments:

Post a Comment

.

.

.

.

Follow Us @cfnurfarizan