17 November 2017

syukur itu diwujudkan dalam tiga aspek utama.
.
1. Syukur dengan hati.
Menyedari dan meyakini bahawa semua nikmat dan kurnia yang diperolehi merupakan anugerah Allah dan berasal dari-Nya.
.
2. Syukur dengan lisan.
Memuji Allah sebanyak-banyaknya. Ungkapan terima kasih ini boleh diungkapkan dengan kata-kata 'alhamdulillah'.
.
3. Bersyukur dengan perbuatan.
Taat beribadat kepada-Nya dan menggunakan kurniaan itu dengan kebaikan. Solat seseorang itu merupakan bukti rasa syukur kita pada Allah SWT. Begitu juga dengan puasa dan zakat seseorang itu.
.
#syukurselalu #alhamdulillah
#AllahKuasaMakhlukTakAdaKuasa #nurhimalayansalt
November 17, 2017 CF Nur Farizan
syukur itu diwujudkan dalam tiga aspek utama.
.
1. Syukur dengan hati.
Menyedari dan meyakini bahawa semua nikmat dan kurnia yang diperolehi merupakan anugerah Allah dan berasal dari-Nya.
.
2. Syukur dengan lisan.
Memuji Allah sebanyak-banyaknya. Ungkapan terima kasih ini boleh diungkapkan dengan kata-kata 'alhamdulillah'.
.
3. Bersyukur dengan perbuatan.
Taat beribadat kepada-Nya dan menggunakan kurniaan itu dengan kebaikan. Solat seseorang itu merupakan bukti rasa syukur kita pada Allah SWT. Begitu juga dengan puasa dan zakat seseorang itu.
.
#syukurselalu #alhamdulillah
#AllahKuasaMakhlukTakAdaKuasa #nurhimalayansalt

#bisnesonline dua task hari ni. esok dan hari berikutnya. update blog & task di @nhs.hq
.
.
#blogger #nurfarizan.com founder #nurhimalayansalt @garamnur @nhs.hq
November 17, 2017 CF Nur Farizan

#bisnesonline dua task hari ni. esok dan hari berikutnya. update blog & task di @nhs.hq
.
.
#blogger #nurfarizan.com founder #nurhimalayansalt @garamnur @nhs.hq

16 November 2017


Hi semua , kami One Avenue Buskers sedia menerima tempahan untuk persembahan di majlis anda seperti wedding , dinner , festival dan sebagainya.

Anda juga boleh like page kami di Facebook iaitu di ONE Avenue Buskers , follow kami juga di Instagram iaitu Oneavenuebuskersofficial . Dan untuk email pula bole email kami dia Oneavenuebuskers@gmail.com.



Jika berminat dengan perkhidmatan One Avenue, anda boleh hubungi atau Whatsapp kami di 0177868929. Maklum balas akan dilakukan secepat mungkin . Terima kasih.

Facebook : ONE Avenue Buskers
Instagram : Oneavenuebuskersofficial
Gmail : oneavenuebuskers@gmail.com

A post shared by ONE Avenue Buskers Official (@oneavenuebuskersofficial) on

A post shared by ONE Avenue Buskers Official (@oneavenuebuskersofficial) on


November 16, 2017 CF Nur Farizan

Hi semua , kami One Avenue Buskers sedia menerima tempahan untuk persembahan di majlis anda seperti wedding , dinner , festival dan sebagainya.

Anda juga boleh like page kami di Facebook iaitu di ONE Avenue Buskers , follow kami juga di Instagram iaitu Oneavenuebuskersofficial . Dan untuk email pula bole email kami dia Oneavenuebuskers@gmail.com.



Jika berminat dengan perkhidmatan One Avenue, anda boleh hubungi atau Whatsapp kami di 0177868929. Maklum balas akan dilakukan secepat mungkin . Terima kasih.

Facebook : ONE Avenue Buskers
Instagram : Oneavenuebuskersofficial
Gmail : oneavenuebuskers@gmail.com

A post shared by ONE Avenue Buskers Official (@oneavenuebuskersofficial) on

A post shared by ONE Avenue Buskers Official (@oneavenuebuskersofficial) on


15 November 2017



bunga bunga cinta segar di kelopaknya ♥
.
masuk makmal mini jap. berpuluh ribu rose sedang dalam proses dileraikan.
.
eh ini bukan koje sehari dua taw. kita buat berperingkat. ada jadualnya.
.
sape kata bisnes kat umah boleh sesuka makan tido. helloo. kita amalkan hidup berdisiplin taw.
.
okey nak sambung leraikan bunga bunga cinta iols ♥.
.
product #homemade #pecintagaram #rose#rosepetals #therapysalt #bathsalt#garammandian #garamrendamkaki #2in1


November 15, 2017 CF Nur Farizan


bunga bunga cinta segar di kelopaknya ♥
.
masuk makmal mini jap. berpuluh ribu rose sedang dalam proses dileraikan.
.
eh ini bukan koje sehari dua taw. kita buat berperingkat. ada jadualnya.
.
sape kata bisnes kat umah boleh sesuka makan tido. helloo. kita amalkan hidup berdisiplin taw.
.
okey nak sambung leraikan bunga bunga cinta iols ♥.
.
product #homemade #pecintagaram #rose#rosepetals #therapysalt #bathsalt#garammandian #garamrendamkaki #2in1


12 November 2017


  • NCM Alex Yong bukan pelumba kereta . boss besar kuantan. sangat sporting diajak bergambar.
    .
    kalau boss tanya pasal sales. siap lah kau cf . sila bentangkan kertas kerja you.
    .
    sebelum boss marah nak order penapis air iris top yang tengah iklan kat tv radio order dengan cf . cf bagi free gift tau.
    .
    #orderorline #cuckoolover1#nurfarizan.com
    .
    Tq support 
    @cuckoolover1
  • cfnurfarizanwasap.my/60142979545


November 12, 2017 CF Nur Farizan

  • NCM Alex Yong bukan pelumba kereta . boss besar kuantan. sangat sporting diajak bergambar.
    .
    kalau boss tanya pasal sales. siap lah kau cf . sila bentangkan kertas kerja you.
    .
    sebelum boss marah nak order penapis air iris top yang tengah iklan kat tv radio order dengan cf . cf bagi free gift tau.
    .
    #orderorline #cuckoolover1#nurfarizan.com
    .
    Tq support 
    @cuckoolover1
  • cfnurfarizanwasap.my/60142979545


11 November 2017



dalam banyak banyak kopi. kupilih #kopiherba ni jadi minum pagiku. dihidang pulak dengan air panas #cuckooha semesra alam gitew. pilih cara hidup sihat insya Allah selamat.
.
#cuckoo #cuckoocatalogue#airmestiadastandard #cmlb #kopiradix#halal #nurfarizan.com #PilihCaraHidupSihatInsyaAllahSelamat
November 11, 2017 CF Nur Farizan


dalam banyak banyak kopi. kupilih #kopiherba ni jadi minum pagiku. dihidang pulak dengan air panas #cuckooha semesra alam gitew. pilih cara hidup sihat insya Allah selamat.
.
#cuckoo #cuckoocatalogue#airmestiadastandard #cmlb #kopiradix#halal #nurfarizan.com #PilihCaraHidupSihatInsyaAllahSelamat

10 November 2017



gigihnya dia menggunting & melipat bubble wrap iteww. tak jual tau. ini nak balut kesayangan kita. promo tengah berlangsung. hari ni last day #nurhimalayansalt @garamnur



November 10, 2017 CF Nur Farizan


gigihnya dia menggunting & melipat bubble wrap iteww. tak jual tau. ini nak balut kesayangan kita. promo tengah berlangsung. hari ni last day #nurhimalayansalt @garamnur



1 November 2017

WD ini ialah krim kecantikan yang mengunakan revolosi Bio teknologi NANO, Teknologi NANO ni banyak digunakan dalam produk korea tau. Sebab tu ramai orang Korea lelawa.


WD ni fungsi dia pantas menyerap 12 kali ganda ke bawah lapisan kulit terus ke pembuluh darah untuk membuang toksin dalam tubuh badan kita, cuci darah kotor yang boleh bawak penyakit dalam tubuh badan dan mengaktifkan sel sel baru serta membuang sel sel kulit mati supaya kulit tampak lebih segar berseri umpama matahari yang menyinari pagi, memancor mancor giteww dan pastinya wajah tampak lebih awet muda 5 tahun dari usia sebenar kita.

wahhh syok kan? 

CARA penggunaan WD ni pun mudah , tak sampai 3 minit dah setel. sapu sapu kat bahagian nadi je.

nadi kedua pergelangan tangan kiri & kanan
 nadi kedua belah leher
 bahagian (ari-ari)  rahim wanita.




itu je 3  STEP mudah yang sangat menjimatkan masa. Almaklumlah orang pompuan zaman skang bz kan, mesti nak produk yang mudah,selamat dan BERKESAN itu yang paling penting. In shaa allah WD memenuhi kriteria tu.


FUNGI UTAMA WD

Mencerahkan
 Menganjalkan
 Menegangkan
 Anti penuaan/ awet muda

Dan banyak lagi fungsi yang lain. ianya telah terjual di pasaran melebihi 250,000 unit dan telah berada di pasaran lebih 3 tahun. Produk ni amat di yakini oleh pengguna akan keberkesannya dengan ribuan testimoni dari pengguna penguna WD sendiri.

Keistimewaan WD

Krim Bio Teknologi Nano
 Krim yang mudah meresap dan tidak berminyak
 Mudah guna Hanya 3 point nadi sahaja
 Mudah dibawa dengan saiznya yang comel
  Krim kecantikan yang pelbagai guna
  80% pengguna repeat order
 Selamat untuk di gunakan.
 Lulus KKM DAN BPFK
 Formulated adalah Prof dari oxford london.
 Kilang di dalam Malaysia.
 Produk bumiputra




Link untuk dihubungi
http://farhawd.wasap.my/
Kak Ngah sentasa membantu 

atau tekan terus link wasap 
untuk lebih info 



November 01, 2017 CF Nur Farizan
WD ini ialah krim kecantikan yang mengunakan revolosi Bio teknologi NANO, Teknologi NANO ni banyak digunakan dalam produk korea tau. Sebab tu ramai orang Korea lelawa.


WD ni fungsi dia pantas menyerap 12 kali ganda ke bawah lapisan kulit terus ke pembuluh darah untuk membuang toksin dalam tubuh badan kita, cuci darah kotor yang boleh bawak penyakit dalam tubuh badan dan mengaktifkan sel sel baru serta membuang sel sel kulit mati supaya kulit tampak lebih segar berseri umpama matahari yang menyinari pagi, memancor mancor giteww dan pastinya wajah tampak lebih awet muda 5 tahun dari usia sebenar kita.

wahhh syok kan? 

CARA penggunaan WD ni pun mudah , tak sampai 3 minit dah setel. sapu sapu kat bahagian nadi je.

nadi kedua pergelangan tangan kiri & kanan
 nadi kedua belah leher
 bahagian (ari-ari)  rahim wanita.




itu je 3  STEP mudah yang sangat menjimatkan masa. Almaklumlah orang pompuan zaman skang bz kan, mesti nak produk yang mudah,selamat dan BERKESAN itu yang paling penting. In shaa allah WD memenuhi kriteria tu.


FUNGI UTAMA WD

Mencerahkan
 Menganjalkan
 Menegangkan
 Anti penuaan/ awet muda

Dan banyak lagi fungsi yang lain. ianya telah terjual di pasaran melebihi 250,000 unit dan telah berada di pasaran lebih 3 tahun. Produk ni amat di yakini oleh pengguna akan keberkesannya dengan ribuan testimoni dari pengguna penguna WD sendiri.

Keistimewaan WD

Krim Bio Teknologi Nano
 Krim yang mudah meresap dan tidak berminyak
 Mudah guna Hanya 3 point nadi sahaja
 Mudah dibawa dengan saiznya yang comel
  Krim kecantikan yang pelbagai guna
  80% pengguna repeat order
 Selamat untuk di gunakan.
 Lulus KKM DAN BPFK
 Formulated adalah Prof dari oxford london.
 Kilang di dalam Malaysia.
 Produk bumiputra




Link untuk dihubungi
http://farhawd.wasap.my/
Kak Ngah sentasa membantu 

atau tekan terus link wasap 
untuk lebih info