KERJAYA | KESIHATAN | RAHSIA ALAM | REVIEW

Apa kaitan mandi garam dengan sales meningkat?


Soalan: Assalamualaikum, saya nak tanya. Apa kaitan mandi garam dengan sales meningkat?
Jawapan:
Waalaikumussalam.
Garam Himalaya adalah garam organik yang paling berkhasiat dan bersih. Ia mempunyai struktur geomatrik kristaline yang amat sempurna dan mengandungi semua unsur yang terdapat dalam tubuh badan manusia.
Garam merupakan satu rahmat daripada Allah SWT yang boleh dinikmati dan tidak semestinya ditakuti kemudharatannya. Garam melancarkan sistem saraf dan pengaliran neuro transmitters yang menghantar isyarat kepada otak.
Apabila kita mandi garam, garam ini mampu membetulkan sistem tubuh badan. Dari segi minda, dengan izin Allah dengan mandi garam, minda kita menjadi lebih baik, berfikiran positif dan banyak idea yang datang kepada kita. Juga ia berkaitan dengan aura atau maksud lain, gelombang minda kita berada dalam keadaan baik.
Sales kita meningkat mungkin disebabkan aura tubuh badan kita dalam keadaan yang bagus setelah mengamalkan mandian Garam Himalaya dan ia menarik ramai orang disekeliling kita. Gabungan pati aromaterapi Lavender membuatkan kita lebih tenang dan rasa segar selepas menggunakannya.
Jadi, apa yang kita fikir, apa yang kita rasa dan apa yang kita doa, semua akan menarik kepada kita. Jadi dengan mandi garam, badan dan minda kita dapat bekerja dengan baik. Bagi peniaga pula, orang lebih suka membeli daripada kita sebab aura kita bagus.
Saya harap jawapan ini dapat membantu anda menjawab persoalan diatas.
Ditaip oleh team www.nurhimalayansalt.com
Share: