KERJAYA | KESIHATAN | RAHSIA ALAM | REVIEW

Garam Bukit Tiada Tandingan!Sejak dua menjak ni ramai pulak rakan sahabat dok tanya pasal garam bukit ni, alhamdulillah dah semakin ramai dah mula pentingkan kesihatan diri.

sebenarnya cf jarang guna perkataan garam bukit, dah terbiasa pakai perkataan garam nur sebab bahan utama garam nur adalah garam bukit kemudian kita ekstrak dengan aromaterapi plus kita masukkan essential oil dan bacaan doa , maka jadilah nama garam nur atau nama sebenar adalah Therapy Salt

Okey.
Berbalik dari kisah garam bukit , cf dah start mandi menggunakan garam bukit sejak tahun 2011 lagi , kira dah masuk tahun ke lima tanpa skip?

ada sekali dua saja skip itu pun stok dah habis. Bayangkan macam mana cf boleh sesetia mandi garam bukit selama 5 tahun? Dari satu jenama ke satu jenama dan kini Founder Garam Nur. Alhamdulillah.

Ya Allah memang ajaib garam bukit ni . Allah jadikan sesuatu itu ada manfaat dan fungsinya betul? dan yang paling best bila kita mandi garam bukit , automatik sepantas kilat masalah penat badan . sakit badan boleh hilang dengan serta merta

Ajaib! sungguh ajaib di senergy kan lagi dengan bahan aromaterapi , essential oil dan bacaan doa lagi bertambah power! Resah gelisah bertukar menjadi tenang.


Offer Luar Biasa 

klik --> http://www.nurfarizan.com/2016/09/offer-luar-biasa.html


Dapatkan Tips Kesihatan & Penjagaan Diri

Like Facebook

Share: