KERJAYA | KESIHATAN | RAHSIA ALAM | REVIEW

,

Review : Nikmati 3 Tempat Percutian di Bawah Tajaan Swiss Garden

bercuti atau pergi ke tempat orang adalah satu pengalaman yang kita dambakan. manakan tidaknya. selepas menikmati percutian, badan dan minda kita akan berasa segar dan mengembirakan hati kita.
.
bila selalu bermain-main difikiran kita. makanya rezeki nak bercuti tu akan sampai. 
.
terdapat 3 tempat menarik boleh kita nikmati percutian :
.
1. Swiss-Court Holiday Apartments Damai Laut
Swiss-Court Holiday Apartments Damai Laut adalah percutian yang sempurna dari hiruk-pikuk kota. Terletak betul-betul di antara Kelab Golf & Country Damai Laut yang berprestij dan Swiss-Garden Golf Resort & Spa Damai Laut yang indah, apartmen-apartmen servis bergaya sederhana mudah diakses dari Lebuhraya Utara-Selatan dan diikuti oleh pemanduan desa yang indah.


Swiss-Court Holiday Apartments Damai Laut menawarkan penginapan yang selesa dan sesuai untuk memenuhi keperluan anda dengan pelbagai jenis penginapan untuk dipilih. Anda boleh memilih untuk Pangsapuri Studio atau Pangsapuri Satu Bilik Tidur atau juga Pangsapuri Dua Bilik Tidur; Dilengkapi dengan kemudahan dan kemudahan untuk memenuhi keperluan anda. Swiss-Court Holiday Apartments adalah keutamaan utama untuk bercuti keluarga, retret kumpulan atau perhimpunan korporat. Manjakan diri anda dan nikmati percutian di Swiss-Court Holiday Apartments Damai Laut

Alamat :
Hala Damai 3,
Jalan Damai Laut,
Teluk Senangin,
32200 Lumut,
Perak Darul Ridzuan,
Malaysia.

Tel : 605 - 618 1133   
Fax : 605 - 618 1122   

 
percutian blogger :  
rujukan : carian facebook** By Air **
The resort is accessible by air through regular scheduled direct flights from Kuala Lumpur International Airport (KLIA), landing at Penang Airport and followed by a 2 hour drive on the North-South Expressway.

** By Road **
The resort is accessible by road from the capital Kuala Lumpur via the North-South Expressway. Exit at Bidor, bypass Teluk Intan and head for Sitiawan / Manjung district. From here it is only a half hour scenic drive to the resort.

If you are arriving from the north (eg. Langkawi, Penang) exit at Changkat Jering, turn off at Trong and drive through Pantai Remis and Segari. If you are arriving from Ipoh, the journey will take approximately one and a half hours. 

Private transportation can also be arranged with Swiss-Garden International sister hotels in Kuala Lumpur, namely Swiss-Garden Hotel and Swiss-Inn Kuala Lumpur.

** By Rail **
The main Railway Station in Ipoh is about 80km from Swiss-Court Holiday Apartments Damai Laut. Transfers should be arranged prior to your arrival.
"Swiss-Garden Beach Resort Kuantan terletak di pantai Balok di hadapan perairan biru Laut China Selatan di Semenanjung Malaysia. Bilik-bilik dan suite 304 di resort ini dilengkapi dengan kemudahan moden dan mempunyai motif-motif tradisional, yang mencerminkan warisan budaya negara.Semua bilik dilampirkan dengan balkoni peribadi yang menghadap pemandangan panorama Laut China Selatan yang memukau atau lanskap hijau yang subur di sekeliling resort. 

Alamat :
2656 - 2657,
Mukim Sungai Karang,
Balok Beach,
26100 Beserah,
Kuantan, Pahang
Tel : 609 - 548 8288 /
Fax : 609 - 544 9555   
Pilihan tempat penginapan di resort ini bervariasi dari Bilik Deluxe atau Bilik Pemandangan Laut yang luas ke suite-suite yang lebih besar.pilihan bilik klik SINI

percutian blogger : 
http://diarisiketambatu.blogspot.my


3. Swiss-Garden Residences Kuala Lumpur 

 
The Residences @ Swiss-Garden Hotel & Residences Kuala Lumpur, merupakan lambang kehidupan moden yang terbaik. Reka bentuk kontemporari . Terletak secara strategik di kawasan bandar dan disambungkan ke hotel melalui jambatan pautan, jadi nak ke hotel swiss garden boleh menggunakan jambatan.
Swiss-Garden Hotel & Residences Kuala Lumpur adalah pertemuan keahlian moden dan reka bentuk yang inovatif. Struktur unik kaca dan keluli 

mempunyai ciri-ciri Menara Utara dan Menara Selatan, masing-masing 33 dan 37 tingkat. Terdiri dari pangsapuri perkhidmatan kontemporari dari Residence Suite hingga pangsapuri premier 2 bilik tidur, ia penuh dengan peralatan moden & kelengkapan.  

Setiap unit direka dengan elegan dengan perpaduan mewah yang sempurna dan mempunyai siling tinggi yang mengagumkan, tempat mandi, pancuran hujan sementara jubin kaca utama menghiasi dinding bilik mandi. 

 Pemandangan yang menakjubkan di langit-langit Kuala Lumpur menyambut kediaman ketika mereka melangkah ke pangsapuri yang dilengkapi dengan citarasa yang menarik.
Residences merangkumi gaya hidup yang luar biasa yang dilengkapi dengan perkhidmatan hotel dan kemudahan yang termasuk kolam renang infiniti, jakuzi, gelanggang skuasy, bistro / kafe, taman permainan kanak-kanak, gimnasium, sauna, Wi-Fi dan perkhidmatan ulang-alik percuma.
 


Alamat :
117, Jalan Pudu, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia.
Tel : 603 - 2785 1111  
Fax : 603 - 2141 5555  
 Email : reservation@shrkl.swissgarden.com
Website http://www.swissgarden.com/hotels/residences/
 
percutian blogger :
http://www.mujadafewa.my
http://www.pinkymomma.com
https://little-queen-qkhadeeja.blogspot.my

jika ada rezeki  Swiss Garden call maka rezeki uols juga tau Swiss Garden . Swiss Garden International nama lain  SGi Vacatuion Club juga menyediakan pakej-pakej percutian dalam dan luar negara. 

Share: