KERJAYA | KESIHATAN | RAHSIA ALAM | REVIEW

, , , , , , , , ,

Cara Semak Tracking Number Dalam 1 Website: Pos Laju , SkyNet, NationWide Express, ABX Express, Pgeon Delivery, Airpak, SnT & DHL


Bismillah, zaman teknologi serba canggih dan ramai rakan sahabat yang memperkembangkan bisnes menerusi atas talian, kalau dah pos barang , dah tentu kita nak kastemer cek status barang dah sampai kat mana kan, okey kat sini blog nurfarizan.com share check tracking nombor Pos Laju , SkyNet, NationWide Express, ABX Express, Pigeon Delivery, Airpak, SnT & DHL dalam satu link sahaja

gigih kan cf cari logo logo ni nak share dengan uols tau , okey dalam gambar ni uols boleh trace your parcel kat link di bawah ini ye, pastikan semua nombor dan angka di rapatkan dan tekan button Track
 


jom kita tengok cara tracking no menggunakan easyparcel.com
cf masukkan tracking no pos laju

pilih Pos Laju

tekan pada nombor tracking nombor berwarna biru  EP433368085MY

status parcel 

okey selamat mencuba 😊
Share: