Cikgu Komputer Kongsi Pengalaman Makan Jamu Calit Homemade Meredakan Sakit Kepala & Mengurangkan Angin Dalam Badan



🌟🌟 Tadi nak pi mengajar sesi petang sakit kepala sangat biasa laa badan banyak angin.. Pekene jamu calit haa.. Keluo angin sakit kepala hilang. πŸ’žπŸ’ž


🌟🌟Bilas pulak dengan mandian terapi Rose Garam NUR legaaa kalau takk cancel class komputer petang tadi.. Tak sampai hati nak cancel sebab peserta amat memerlukan kemahiran tu.. Jadinya nak jadik cikgu komputer ni cikgunya kene sihatt.. πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†


Paling best jamu ni maniss laju jer buang angin kus-kus dalam badan. Makan jadi berselera patut laa naik berat badan (sesuai bagi yang nak naik eh).. Pesakit kebas² tangan/kaki amat sesuai amalkan.. Ni dah masuk 3 bulan amalkan..

#NFNatural #JamuCalit #Homemade

0 comments:

Post a Comment