SPECIAL PROMO

PROMOSI

NEW DESIGN

NEW ARRIVAL | DOT-DOT | KAFTAN

BELI DULU BAYAR KEMUDIAN

Jom Daftar Klik Pada Gambar atau WhatsApp 014-2979545

PREMIUM

KURUNG REGULAR | KURUNG MINI

KURUNG MEDIUM

PRAYER WEAR | KURTA

30 July, 2022

Top 5 Best Seller Koleksi Hasnuri


BEST SELLER OF THE WEEK ๐ŸŽ‰


Top 5 Best seller in Hasnuri, ini antara design yang berjaya buat Hasnuri Lovers jatuh hati for this week! ๐Ÿ˜


Kalau uolls pening nak grab design apa di Hasnuri boleh try antara 5 design ni okay ๐Ÿ˜

Dah berkenan better grab cepat sebab stock sangat limited tau. First come first serve! ๐Ÿคฉ

———

www.hasnuri.com


 

27 July, 2022

Kurung Merdeka - Srikandi Royal Blue

 



๐ŸŒบ KURUNG SRIKANDI VAKSIN ๐ŸŒบ
KURUNG VAKSIN MERDEKA EDITION


Kurung Srikandi Vaksin direka khas buat penggemar kurung mesra vaksin dengan gaya moden minimal merdeka agar tampil ayu dan sopan disamping dapat menutup aurat dengan sempurna




Chart Size Kurung Sri Kandi Mesra Vaksin 

Saiz S, M, L, XL & XXL - Sold Out

๐Ÿ‘‰ Material: High Quality Heavy Como Crepe
( Tak jarang + Tak mudah berkedut + Memeri + Lembut + Mudah digosok )

๐Ÿ‘‰ Saiz : SS – XXL

๐Ÿ‘‰ Kategori warna: Pastel and Bold

๐Ÿ‘‰ Design baju: Design terkini potongan kurung regular mesra vaksin dengan rekaan gabungan 3 warna yang cantik bergaya yang menampakkan ilusi tinggi.

๐Ÿ‘‰ Design kain : Potongan kain mermaid menampakkan ilusi langsing dengan pinggang fully getah.


Istimewa ✨


✅ Rekaan lengan double layer 3 warna merdeka pada pergelangan tangan kiri dan kanan yang cantik dan bergaya

✅ Ada tagging HASNURI di bahagian kanan bawah baju

✅ Mesra vaksin dengan zip pada kiri dan kanan lengan memudahkan proses suntikan vaksin

✅ Dua poket kiri dan kanan untuk pelbagai guna

✅ Ada span dibahu

✅ Mesra menyusu dengan zip sembunyi mudah dibuka

✅ Mesra wuduk dengan bukaan yang luas tanpa zip

✅ Boleh digayakan dengan skirt/pants/palazzo

✅ Sesuai dijadikan pakaian harian dan boleh digayakan ke semua majlis.

*Tiada dat dibelakang 

*Color may differ due to indoor lighting studio
*Order process in 7 - 10 working days


Stok 143 pasang sahaja 

27/7/2022 @ 5:11 petang

 



Sepasang RM50

Kos Penghantaran RM8SM / RM15SS

SAYA NAK 


26 July, 2022

Kurung Moden Maisaraa

 


Kurung Maisaraa  direka khas buat penggemar kurung moden dengan gaya anggun minimal agar tampil cantik bergaya dan menyerlahkan aura wanita masa kini


๐Ÿ‘‰ Material: High Quality Heavy Como Crepe
( Tak jarang + Tak mudah berkedut + Memeri + Lembut + Mudah digosok )

๐Ÿ‘‰ Saiz : SS – XXL

๐Ÿ‘‰ Kategori warna: Sweet, pastel and bold

๐Ÿ‘‰ Design baju: Rekaan terkini kurung moden standard yang menampakkan ilusi tinggi 

๐Ÿ‘‰ Design kain: Rekaan terkini potongan kain duyung yang menampakkan ilusi langsing






Istimewa ✨


✅ Rekaan lipatan berlainan warna pada hujung lengan baju yang kemas dan cantik

✅ EKSLUSIF koleksi Ibu dan anak Hasnuri Raya 2021

✅ Mesra wuduk dengan zip sembunyi mudah dibuka

✅ Mesra menyusu dengan zip sembunyi di hadapan

✅ Ada span di bahu

✅ Si pemakai akan kelihatan lebih elegan, classy dan cantik terpesona

✅ Sesuai dijadikan pakaian harian dan boleh digayakan ke semua majlis.

*Color may differ due to indoor lighting studio







Kurung Hazel - Magenta SS & L

 




Kurung Hazel direka khas buat penggemar baju kurung separa moden menyerlahkan gaya moden classy agar tampil ayu dan sopan di samping dapat menutup aurat dengan sempurna


๐ŸŒธMaterial: High Quality Heavy Como Crepe
( Tak jarang + Tak mudah berkedut + Memeri + Lembut + Mudah digosok )


๐ŸŒธSaiz : SS – XXL


๐ŸŒธKategori warna: Sweet, pastel and bold


๐ŸŒธDesign baju: Design terkini potongan kurung separa moden dengan lipatan pleated yang kemas pada lengan yang menampakkan ilusi langsing


๐ŸŒธDesign kain: Design kain lipatan pleated besar yang boleh digayakan di hadapan atau di belakang dengan kain fully getah


Kurung Hazel - Magenta Saiz SS & L sahaja






Istimewa:

✅Mesra wuduk dengan bukaan lengan yang luas tanpa zip

✅Zip sembunyi di belakang yang panjang dan mudah dipakai

✅Ekslusif tagging HASNURI pada bawah baju

✅Ada span di bahu

✅Ada dat di belakang

✅Sesuai dijadikan pakaian harian dan mudah digayakan ke semua majlis


*Color may differ due to lighting indoor studio




Harga RM50 
Kos Penghantaran RM8/SM



 Terhad 100 pasang sahaja. 

Boleh dapatkan selagi stok masih ada. 
Tarikh kemaskini 26/7 @3:50 petang


Save 014-2979545

Fast Response Tekan SINI 

Kurung Hazel - Royal Blue Saiz L



Kurung Hazel direka khas buat penggemar baju kurung separa moden menyerlahkan gaya moden classy agar tampil ayu dan sopan di samping dapat menutup aurat dengan sempurna


๐ŸŒธMaterial: High Quality Heavy Como Crepe
( Tak jarang + Tak mudah berkedut + Memeri + Lembut + Mudah digosok )


๐ŸŒธSaiz : SS – XXL


๐ŸŒธKategori warna: Sweet, pastel and bold


๐ŸŒธDesign baju: Design terkini potongan kurung separa moden dengan lipatan pleated yang kemas pada lengan yang menampakkan ilusi langsing


๐ŸŒธDesign kain: Design kain lipatan pleated besar yang boleh digayakan di hadapan atau di belakang dengan kain fully getah


Kurung Hazel - Royal Blue Saiz L sahaja

BAJU
Bahu 16
Dada 42
Labuh Tangan 22.5
Labuh Baju 28.5

KAIN
Pinggang 28 - 44
Punggung 44
Labuh Kain 40.5


* Colour may differ due to indoor lighting 
** Size in inch
*** +/ 1.0 inch








Istimewa:

✅Mesra wuduk dengan bukaan lengan yang luas tanpa zip

✅Zip sembunyi di belakang yang panjang dan mudah dipakai

✅Ekslusif tagging HASNURI pada bawah baju

✅Ada span di bahu

✅Ada dat di belakang

✅Sesuai dijadikan pakaian harian dan mudah digayakan ke semua majlis


*Color may differ due to lighting indoor studio




Harga RM50 
Kos Penghantaran RM8/SM



 Terhad 40 pasang sahaja. 

Boleh dapatkan selagi stok masih ada. 
Tarikh kemaskini 26/7 @12:06 tengahari


Save 014-2979545

Fast Response Tekan SINI 

25 July, 2022

Suit Luna - Black

 


๐ŸŒบ SUIT LUNA ๐ŸŒบ


Suit Luna direka khas buat penggemar suit mini moden berseluar dengan gaya kasual moden sesuai dijadikan pakaian harian/baju tidur kekal selesa digayakan sepanjang hari walaupun hanya dirumah


๐Ÿ‘‰ Material: High Quality Heavy Como Crepe

( Tak jarang + Tak mudah berkedut + Memeri + Lembut + Mudah digosok )

๐Ÿ‘‰ Saiz : SS | S |  M | L | XL |  XXL 

๐Ÿ‘‰ Kategori warna: Pastel and bold

๐Ÿ‘‰ Design baju: Design terkini suit mini moden berseluar yang cantik bergaya

๐Ÿ‘‰ Design seluar: Design seluar potongan lurus yang menampakkan ilusi tinggi dengan pinggang fully getah.


Istimewa ✨

✅ Rekaan suit mini moden berseluar yang longgar dan selesa

✅ Mesra wuduk dengan bukaan lengan luas tanpa zip

✅ Rekaan leher teluk belanga beserta satu butang mudah dibuka

✅ Ada span dibahu

✅ Ada satu poket standard pada baju

✅ Ada poket kiri dan kanan pada seluar

✅ Sesuai dijadikan pakaian harian/baju tidur kekal comel bergaya sepanjang hari walaupun hanya dirumah


*Tiada dat

❗️Color may differ due to indoor lighting studio

❗️Order process in 7 -10 working days


Update 25/7/2022
(S - Sold Out) 



Sepasang RM50 
Kos Penghantaran RM8SM/RM15SS

Dapatkan selagi stok masih ada 

Tekan SAYA NAK 







24 July, 2022

FIRST TIME Dapat INTERVIEW #SPA? Ini RAHSIANYA Kalau Nak LULUS!



Tahniah diucapkan kerana anda dah lepas satu level untuk bekerja sebagai penjawat awam.

Tapi masa sesi temuduga ni lah salah satu penentu anda diterima atau pun tidak dalam position yang telah dimohon.
 
Mungkin ada yang first time dapat temuduga dengan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA), malah ada juga yang berkali-kali pergi pun masih juga tak lulus-lulus.

Yelah, bukan senang tau nak lulus temuduga sebab dalam beratus ribu permohonan yang dibuat, hanya 3.2% sahaja yang akan dipilih!
 
Dahsyat, kan?
 
Sebab tu kalau nak pergi temuduga SPA ni, tak boleh bergantung kepada nasib dan ‘luck’ sahaja. Ada tips dan rahsia dia!

Kena ada ilmu dan tahu tips dia.
 
Mana nak dapat ilmu tu?

Jadi yang terawal mendapatkan 
E-book Rahsia Lulus Kerja Kerajaan ini. 

Beli sekarang. ⬇️⬇️⬇️

 
Anda boleh dapatkan dalam e-book “Rahsia Mudah Lulus Dalam Sesi Temuduga Kerja Kerajaan” di website tu!
 
Tak mahal mana pun.. RM30 je!

Apalah sangat RM30 tu kalau nak dibandingkan dengan gaji yang anda akan perolehi sampai pencen nanti!
 
Cepat dapatkan ebook panduan tu supaya anda ada kelebihan berbanding calon lain.. yang selalu fikir..

mereka sudah hebat dan tak perlukan apa-apa ilmu & persediaan untuk hadapi temuduga.



OFFER HARI INI 

Bonus Tambahan PERCUMA Untuk Anda!

BONUS #1 :72 Rahsia Menulis Resume Untuk Kerja Kerajaan

Setiap calon yang menghadiri temu duga kerajaan wajib membawa resume masing-masing. Dalam ebook ini, saya kongsikan 72 rahsia yang boleh anda lakukan untuk menulis resume bagi memohon kerja kerajaan.


BONUS #2 :Pilihan 51 Templates Resume

Kini, anda tidak perlu lagi bersusah payah untuk mendapatkan contoh-contoh resume yang standard dan professional. Terdapat 51 pilihan templates yang dapat membantu anda dengan mudah dan cepat untuk menyiapkan resume anda



BONUS #3 :Tips Bergambar Pakaian Semasa Temu Duga Kerja Kerajaan

Saya himpunkan sebanyak 46 muka surat bergambar pakaian dan aksesori untuk lelaki dan wanita  yang boleh dipakai semasa temu duga kerajaan. INGAT! Pandangan pertama panel temu duga terhadap anda adalah sangat penting.





Cepat! Usah Bertangguh-Tangguh Lagi Untuk Terpilih Berkhidmat Dalam Sektor Awam .

Jika anda benar-benar mahu lulus temuduga kerajaan nanti, jangan tunggu lagi kerana ebook inilah yang anda amat perlukan sekarang! Sila klik gambar dibawah ini untuk mendapatkan ebook ini dengan segera!. 




Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopydan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Beli sekarang ⬇️⬇️⬇️




Harmonyzr Sistem Padanan Warna yang Pertama di Malaysia

 

 Kini anda boleh mengenali warna terbaik anda dengan mudah!
 Kenal pasti ciri-ciri diri anda dengan lebih cepat!
 Mudah di bawa ke mana-mana
 Lebih murah dan jimat


Adakah Anda Dibelenggu Masalah Berikut


1. Adakah anda sentiasa memilih warna pakaian yang sama kerana takut warna lain tidak sesuai dengan anda dan anda tidak berani untuk mencuba?
2. Anda sentiasa mengambil masa yang lama untuk memikirkan padanan warna yang sesuai untuk digayakan dalam pemakaian seharian.
 
3. Pelanggan tanya pendapat apakah sesuai warna produk anda dengan mereka? Anda hanya mampu cakap sesuai, cantik, masuk. Tiada penjelasan lebih meyakinkan.
 
5 Kelebihan HARMONYZR Kepada Anda

Alat 1: Skin Tone Finder

Mengandungi 12 pecahan kepekatan warna kulit untuk membantu anda menentukan tona warna kulit dengan lebih tepat.


Pilih kepekatan tona kulit dan padankan dengan warna pakaian dan make-up yang sesuai.



Alat 2: Color Guide Book

Buku panduan yang mengandungi 480 pilihan warna untuk memudahkan pemilihan warna pakaian berdasarkan tona kulit.


Setiap warna diberikan kod warna tersendiri. Mudah dirujuk dan mudah dibawa kerana bersaiz kecil.


Alat 3: Colour Disc


Colour Disc adalah satu alat untuk menentukan dua ke tiga padanan warna yang serasi untuk digayakan pada satu-satu masa.


Panduan 3 teknik padanan warna yang pasti harmoni dan berseri. Variasikan penampilan anda.

 
BAGAIMANA MENGGUNAKAN HARMONYZR

 



>>> Bagaimana Colour Disk berfungsi <<<




>>> Bagaimana Menggunakan Harmonyzr <<<




Apa Kata Mereka Selepas Menggunakan HARMONYZR








Jadi yang terawal mendapatkan 
Set Padanan Warna ini. 

Beli sekarang. ⬇️⬇️⬇️

klik >> SAYA NAK 



22 July, 2022

80% Wanita Memakai Coli Yang Tidak Sesuai Dengan Meraka

 


Satu kajian menunjukkan 80% wanita memakai coli yang salah terutamanya dalam pemilihan saiz coli yang salah terutamanya dalam pemilihan saiz coli. Kajan lain yang di jalankan oleh jenama coli terkemuka Triump menunjukkan bahawa 70% wanita memakai coli yang terlalu kecil untuk saiz payudara mereka dan 10% memakai coli yang terlalu besar.

Dalam budaya masyarakat kita, pembelajaran tentang pakaian dalam jarang dibincangkan. Bukan kerana ia tidak penting, tetapi  disebabkan ketakutan bahawa perbincangan begini boleh disalah erti.

Hakikatnya, banyak kajian menunjukkan majoriti wanita walaupun memakai coli setiap hari, sering memilih coli dengan bentuk, potongan dan saiz yang tidak sesuai dengan badan, payudara dan aktiviti yang dilakukan.

Apabila tidak dibincangkan, ilmu yang asalnya penting dan bagus untuk difahami menjadi satu misteri. Ini menyebabkan ramai wanita terpaksa menjadi pandai-pandai sendiri apabila memilih pakaian dalam dan di sinilah bermulannya kesalahan dalam pembelian coli.


APA KATA PENULIS

 


Saya tahu... Apabila bercakap tentang coli, ramai wanita yang malu-malu. Nak bertanya pun malu-malu. Ada juga yang berani bertanya, tapi kurang pasti aspek tentang coli yang manakah mahu ditanya.

Pada masa yang sama, ramai wanita juga amat menyedari bahawa coli adalah pakaian penting yang dipakai setiap hari, selama 365 hari setahun, sepanjang hayat.

Namun ilmu dan pengetahuan tentang pakaian dalam ini juga paling sedikit berbanding pengetahuan pakaian wanita yang lain seperti tudung, baju, seluar dan skirt.

Kini anda tidak perlu lagi bimbang kerana e-book ini akan memberi ilmu yang mencukupi untuk anda anda menyelesaikan kepada semua masalah berkaitan BRA!

 

E-book ini khas untuk wanita yang:

  • Percaya bahawa kecantikan pakaian di luar bermula dengan pakaian di dalam.
  • Mahu belajar seni dan teknik pemilihan pakaian dalam terutama coli.
  • Mahu mengetahui memilih pakaian dalam yang tepat dan selesa.
  • Mahu tahu teknik ukuran dan bacaan ukuran pakaian dalam yang betul.
  • Berminat untuk mengenal kategori, potongan, bentuk dan struktur coli.
  • E-book ini akan menyebabkan anda menguasai berkenaan coli dari A-Z!

ISI KANDUNGAN E-BOOK INI:

E-book ini mengandungi 20 topik yang wanita perlu tahu dan kuasai tentang bra.




BERAPAKAH PELABURAN UNTUK MENDAPATKAN E-BOOK INI?


Jadi yang terawal mendapatkan 
e-book ini. 

Beli sekarang. ⬇️⬇️⬇️

klik >> SAYA NAK 

16 July, 2022

77 Resepi Istimewa Pressure Cooker Oleh Chef Hanieliza

 


Buku ini menghimpunkan 77 resipi istimewa pelbagai kategori yang dihasilkan 100% daripada periuk tekanan pelbagai guna. Resipi-resipi ini dihasilkan oleh Chef Hanieliza yang terkenal dengan buku I Hari 1 Resipi. 

Fungsi Pelbagai Guna "Multi Purpose Function" 

HIGH PRESSURE : Memasak dalam keadaan suhu tinggi untuk bahan mentah seperti ayam, daging, tulang, pulut, beras dan kekacang.

LOW PRESSURE : Memasak dalam tekanan (& suhu) untuk bahan mentah seperti epal (yang mudah meletup atau pun pecah) jika tekanan tinggi.

STEAM : Memasak dengan cara kukus (menggunakan air mendidih dan tiada tekanan) . Jika kaedah steam bagi  membakar kek atau kuih , tanda sudah masak adalah melihat wap yang keluar banyak pada tombol tekanan. Bila lihat wap boleh tekan OFF. Periuk akan mengeluarkan bunyi wap sepanjang masa memasak walaupun dah OFF

WARM/REHEAT : untuk jadikan makanan sentiasa panas atau memanaskan masakan yang telah disejuk beku . Fungsi ini tidak perlu ada air selepas dimasak.

Resepi : 

1) AYAM
2) BUBUR
3) DAGING
4) IKAN/ MAKANAN LAUT
5) MAKANAN BARAT
6) NASI/ PULUT
7)KUETIAU/ LAKSA/ MI/ MIHUN
8) SAYUR
9) KEK
10) KUIH-MUIH

Nak dapatkan buku resepi ?

klik link di bawah 

https://shope.ee/7zZWQidygT









Nak dapatkan buku resepi ?

klik link di bawah 

https://shope.ee/7zZWQidygT