Jumaat, Julai 22, 2022

80% Wanita Memakai Coli Yang Tidak Sesuai Dengan Meraka

BY Admin IN No comments

 


Satu kajian menunjukkan 80% wanita memakai coli yang salah terutamanya dalam pemilihan saiz coli yang salah terutamanya dalam pemilihan saiz coli. Kajan lain yang di jalankan oleh jenama coli terkemuka Triump menunjukkan bahawa 70% wanita memakai coli yang terlalu kecil untuk saiz payudara mereka dan 10% memakai coli yang terlalu besar.

Dalam budaya masyarakat kita, pembelajaran tentang pakaian dalam jarang dibincangkan. Bukan kerana ia tidak penting, tetapi  disebabkan ketakutan bahawa perbincangan begini boleh disalah erti.

Hakikatnya, banyak kajian menunjukkan majoriti wanita walaupun memakai coli setiap hari, sering memilih coli dengan bentuk, potongan dan saiz yang tidak sesuai dengan badan, payudara dan aktiviti yang dilakukan.

Apabila tidak dibincangkan, ilmu yang asalnya penting dan bagus untuk difahami menjadi satu misteri. Ini menyebabkan ramai wanita terpaksa menjadi pandai-pandai sendiri apabila memilih pakaian dalam dan di sinilah bermulannya kesalahan dalam pembelian coli.


APA KATA PENULIS

 


Saya tahu... Apabila bercakap tentang coli, ramai wanita yang malu-malu. Nak bertanya pun malu-malu. Ada juga yang berani bertanya, tapi kurang pasti aspek tentang coli yang manakah mahu ditanya.

Pada masa yang sama, ramai wanita juga amat menyedari bahawa coli adalah pakaian penting yang dipakai setiap hari, selama 365 hari setahun, sepanjang hayat.

Namun ilmu dan pengetahuan tentang pakaian dalam ini juga paling sedikit berbanding pengetahuan pakaian wanita yang lain seperti tudung, baju, seluar dan skirt.

Kini anda tidak perlu lagi bimbang kerana e-book ini akan memberi ilmu yang mencukupi untuk anda anda menyelesaikan kepada semua masalah berkaitan BRA!

 

E-book ini khas untuk wanita yang:

  • Percaya bahawa kecantikan pakaian di luar bermula dengan pakaian di dalam.
  • Mahu belajar seni dan teknik pemilihan pakaian dalam terutama coli.
  • Mahu mengetahui memilih pakaian dalam yang tepat dan selesa.
  • Mahu tahu teknik ukuran dan bacaan ukuran pakaian dalam yang betul.
  • Berminat untuk mengenal kategori, potongan, bentuk dan struktur coli.
  • E-book ini akan menyebabkan anda menguasai berkenaan coli dari A-Z!

ISI KANDUNGAN E-BOOK INI:

E-book ini mengandungi 20 topik yang wanita perlu tahu dan kuasai tentang bra.
BERAPAKAH PELABURAN UNTUK MENDAPATKAN E-BOOK INI?


Jadi yang terawal mendapatkan 
e-book ini. 

Beli sekarang. ⬇️⬇️⬇️

klik >> SAYA NAK 

0 ulasan:

Catat Ulasan