24 July, 2022

FIRST TIME Dapat INTERVIEW #SPA? Ini RAHSIANYA Kalau Nak LULUS!



Tahniah diucapkan kerana anda dah lepas satu level untuk bekerja sebagai penjawat awam.

Tapi masa sesi temuduga ni lah salah satu penentu anda diterima atau pun tidak dalam position yang telah dimohon.
 
Mungkin ada yang first time dapat temuduga dengan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA), malah ada juga yang berkali-kali pergi pun masih juga tak lulus-lulus.

Yelah, bukan senang tau nak lulus temuduga sebab dalam beratus ribu permohonan yang dibuat, hanya 3.2% sahaja yang akan dipilih!
 
Dahsyat, kan?
 
Sebab tu kalau nak pergi temuduga SPA ni, tak boleh bergantung kepada nasib dan ‘luck’ sahaja. Ada tips dan rahsia dia!

Kena ada ilmu dan tahu tips dia.
 
Mana nak dapat ilmu tu?

Jadi yang terawal mendapatkan 
E-book Rahsia Lulus Kerja Kerajaan ini. 

Beli sekarang. ⬇️⬇️⬇️

 
Anda boleh dapatkan dalam e-book “Rahsia Mudah Lulus Dalam Sesi Temuduga Kerja Kerajaan” di website tu!
 
Tak mahal mana pun.. RM30 je!

Apalah sangat RM30 tu kalau nak dibandingkan dengan gaji yang anda akan perolehi sampai pencen nanti!
 
Cepat dapatkan ebook panduan tu supaya anda ada kelebihan berbanding calon lain.. yang selalu fikir..

mereka sudah hebat dan tak perlukan apa-apa ilmu & persediaan untuk hadapi temuduga.



OFFER HARI INI 

Bonus Tambahan PERCUMA Untuk Anda!

BONUS #1 :72 Rahsia Menulis Resume Untuk Kerja Kerajaan

Setiap calon yang menghadiri temu duga kerajaan wajib membawa resume masing-masing. Dalam ebook ini, saya kongsikan 72 rahsia yang boleh anda lakukan untuk menulis resume bagi memohon kerja kerajaan.


BONUS #2 :Pilihan 51 Templates Resume

Kini, anda tidak perlu lagi bersusah payah untuk mendapatkan contoh-contoh resume yang standard dan professional. Terdapat 51 pilihan templates yang dapat membantu anda dengan mudah dan cepat untuk menyiapkan resume anda



BONUS #3 :Tips Bergambar Pakaian Semasa Temu Duga Kerja Kerajaan

Saya himpunkan sebanyak 46 muka surat bergambar pakaian dan aksesori untuk lelaki dan wanita  yang boleh dipakai semasa temu duga kerajaan. INGAT! Pandangan pertama panel temu duga terhadap anda adalah sangat penting.





Cepat! Usah Bertangguh-Tangguh Lagi Untuk Terpilih Berkhidmat Dalam Sektor Awam .

Jika anda benar-benar mahu lulus temuduga kerajaan nanti, jangan tunggu lagi kerana ebook inilah yang anda amat perlukan sekarang! Sila klik gambar dibawah ini untuk mendapatkan ebook ini dengan segera!. 




Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopydan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Beli sekarang ⬇️⬇️⬇️




0 Comments:

Post a Comment