06 August, 2022

Beza Dropship dan Affiliate



Nak buat bisnes dropship atau affiliate? Semuanya boleh bermula dari rumah menggunakan smartphone atau laptop secara online dengan mudah

Kedua-kedua bisnes online antara bisnes yang berisiko rendah  tak perlukan modal yang tinggi dan paling best tak perlu pegang barang atau pos barang

 

DROPSHIP

Pertama sekali perlu mendaftar di laman website sebagai agen dropship

Apa yang kita perlukan adalah perlu mempromosikan produk tersebut

Pelanggan membeli produk dari anda. Anda perlu isi detail pembelian melalui website

Segala proses penghantaran akan di buat oleh HQ atau Owner Produk

PERLU : Customer Bayar Pada Kita > Kita Bayar ke HQ > HQ Pos Barang dan Update Tracking > Kita Update Tracking Ke Customer

 Klik Untuk Join Dropship Hasnuri 



AFFILIATE

Daftar sebagai Affiliate di link website yang disediakan.

Dengan link  affiliate, anda tidak perlu untuk upload pelbagai jenis barangan setiap minggu. Anda hanya perlukan traffic banyak supaya lebih tinggi peluang untuk pembeli membeli menggunakan link ID anda.

Website ni ada semua senarai baju, gambar baju, saiz apa ada, stok ada takda, customer masuk dan beli terus kat situ. Selesai.

Customer membeli dari link affiliate kita di website dah  ada sistem auto track, dapat mengesan berapa total komisyen kita yang kita peroleh. Dalam erti kata mudah, kita promosi, share link

TAK PERLU > Check Stock > Saiz > Warna > Transfer ke HQ atau Owner Produk

Tau tau jer customer dah transfer . Mudah bukan? Ini lah sistem yang di buat oleh Shopee, Lazada, Zalora dan banyak lagi



0 Comments:

Post a Comment